Vejen til flot skæg

Jeg kan ikke ligefrem påstå, at mit skæg er blødt som håret på mit hoved. Tværtimod så er mit skæg som de fleste andres, nemlig lidt stridt og noget mere kraftigt end hovedhår. Det er også det, der er med til at gøre mit skæg fyldigt, og det giver en særlig udstråling at kunne gro et rigtigt skæg.

 

Blødt og lækkert

 

Jeg bryder mig ikke om, at mit skæg bare ligner en busk eller et vildt dyr. Nej, det må gerne se blødt og velplejet ud. Der er rigtig mange, der har et skæg for tiden, men det er ikke alle, der har et, der er flot og velplejet. Det er mit, og det skyldes blandt andet, at jeg bruger skægolie, der plejer og blødgør det. Jeg bruger kun Apothecary87 Beard Oil Original Recipe, som jeg kun køber hos Hair4all.dk. Det er en olie, der bare virker til mit kraftige skæg, men som samtidig plejer huden indenunder, som ikke må glemmes. Hair4all.dk er mit valg, da de altid har gode priser og hurtig levering.

 

Hvad skægolien gør for dig

 

For det første lugter jeg af mand. Det er noget, der betyder noget for mig. Jeg har groet et fuldskæg, fordi jeg synes, det er maskulint. Samtidig er det nemt at bruge. Du skal gnide et par dråber mellem hænderne og så massere dem ind i både hud og skæg. Jeg starter indefra og bevæger mig ud mod spidserne, så jeg er sikker på, at der er kommet olie alle de rigtige steder. Det er lettere, end du tror, og det vil ikke tage lang tid at gøre det. Tro mig, du vil ikke fortryde det, når du går i gang, men du vil helt sikkert fortryde det, hvis du ikke bruger olie til dit skæg. Hvis du en dag ser mit, så vil du forstå, hvad jeg mener.