Ultrablødt hår med Redken balsam!

Jeg har altid været kræsen når det gælder hårpleje. Jeg har kraftigt hår med en tendens til at blive tørt, så for mig er det vigtigt at bruge plejende og fugtende produkter, så mit hår ikke kommer til at se tørt og trist ud. Når det gælder målrettet hårpleje, er det simpelthen ingen over Redken. Redken er kendt for sin viden om hårets struktur og førende forskning, og har produkter til absolut alle hårtyper, hvadenten du har tendens til tørt hår, skæl, farvet hår, sensibel hovedbund eller tyndt hår.

Jeg har fundet mit vidunderprodukt i deres serie ”All Soft”, som indeholder avocado olie, proteiner og aminosyrer. Disse ingredienser er med til at pleje og binde fugten til håret, så det ikke kommer til at virke tørt. Samtidig beskytter den håret mod varmeværktøj.
Mit hår har aldrig været blødere og lækrere. Jeg bruger både deres shampoo og balsam, og balsammen lader jeg blot sidde i et par minutter og reder herefter igennem med en bredtakket kam inden jeg skyller det ud, så er mit hår dejlig nemt at rede igennem. Samtidig er serien uden parabener – bonus!

Jeg har også brugt nogle af deres andre serier, bl.a. den til farvet hår, som jeg også har været enormt glad for! Uanset hvilken hårtype du har, kan jeg kan anbefale at prøve Redken’s produkter! De har virkelig reddet mig fra utallig mange dårlige hårdage!

Jeg køber produkterne hos https://hair4all.dk/. Her finder jeg klart de bedste priser på Redken, og et kæmpe udvalg. Hair4all har fået hele 9,7 på Trustpilot og jeg er især glad for deres hurtige levering. Ofte har jeg allerede min pakke dagen efter, hvis jeg bestiller inden kl.13. Jeg kender ingen anden hjemmeside der leverer så hurtigt!

Så jeg vil helt klart anbefale dig at tage et kig inde på Hair4all og finde et hårprodukt der passer til dig!

Olivia Meiniche