Slip for dårlige hårdage med Redken!

I mange år har jeg kæmpet med knastørt hår, men har endelig fundet et produkt der virker, nemlig Redken All Soft shampoo!
Jeg har været igennem mange shampoo’er, men da jeg til sidst hørte om Redken fra en veninde som er frisør, besluttede jeg mig for at det var jeg nødt til at prøve. Min veninde sagde at når det gjaldt hårpleje, var Redken bare overlegne. Samtidig har produkter til absolut alle hårtyper, hvadenten du har tendens til tørt hår, skæl, farvet hår, sensibel hovedbund eller tyndt hår. Selv har jeg et kraftigt hår med tendens til at blive meget tørt, så jeg havde brugt for et produkt der kunne tilføre en masse fugt.

Redken’s serie ”All Soft” indeholder avocado olie, proteiner og aminosyrer, som er med til at pleje og binde fugten til håret, så det ikke kommer til at virke tørt. Samtidig beskytter den håret mod varmeværktøj, så det er rigtig godt hvis man tit glatter eller føntørrer det.
Mit hår har aldrig været blødere og mere smidigt.. Jeg bruger både shampoo’en og balsammen, og balsammen lader jeg blot sidde i et par minutter og reder herefter igennem med en kam inden jeg skyller det ud, så er håret dejlig nemt at rede igennem. Samtidig er serien uden parabener, hvilket er noget jeg sætter meget pris på!

Jeg køber produkterne hos Hair4all. Her finder jeg klart de bedste priser på Redken hårpleje, og et stort udvalg af produkter. Hair4all har fået hele 9,7 på Trustpilot og jeg er især glad for deres hurtige levering. Ofte har jeg allerede min pakke dagen efter, hvis jeg bestiller inden kl.13. Jeg kender ingen anden hjemmeside der leverer så hurtigt!

Så jeg vil helt klart anbefale dig at tage et kig inde på Hair4all og finde et hårprodukt der passer til dig, Redken har i hvert fald reddet mig fra mange dårlige hårdage!

Olivia Meiniche