Plej håret som alle andre dele af din krop

Der har altid været meget fokus på, at du skal pleje alle dele af din krop og hud og selvfølgelig også håret, men det er mange år siden, der har været en revolution, som det der er sket med produkter, som indeholder arganolie. Det har vist sig, at alle de positive egenskaber, som der er i olien, gavner håret, hovedbunden og er med til at sikre, det ser flot og blankt ud.

En hel serie

Der er mange produkter rundt omkring, som indeholder arganolie, men på hair4all er der en hel serie, Moroccan oil, som er med arganolie, som en af de aktive ingredienser. Serien er baseret på, at der i arganolie er vigtige ingredienser, som gavner både håret og hårbunden. For en tyndhåret halvgammel dreng som mig er det en god idé at få købt noget shampoo, som giver håret noget volumen, og som giver et udtryk af, at håret er større og sundere. Jeg har haft stor glæde af netop denne shampoo, og selvom det er tyndet ud på toppen, så er det ikke længere noget, jeg bemærker i min hverdag. Jeg er endda begyndt at få komplimenter for det, og jeg tror – desværre – at et par af mine kollegaer er overbevist om, at jeg har fået en hårtransplantation, hvilket bestemt ikke er tilfældet. Heldigvis. 

Jeg bruger kun Hair4all.dk

En bedre hjemmeside har jeg ikke fundet, hverken når det kommer til levering, pris eller kvalitet. De ting må gerne gå hånd i hånd, og det er grunden til, jeg kun handler på deres hjemmeside. Jeg kan også vælge at få leveret, hvor det passer mig, så den næste leverance skal helt sikkert leveres på mit arbejde, så jeg kan vise mine kollegaer, hvor nemt de kan opnå det samme resultat i deres hår, som jeg har.