Min favorit webshop

Jeg farver næsten altid mit hår herhjemme. Det gør jeg, fordi at resultatet bliver lige så godt, som når jeg får det farvet ved frisøren. Jeg sparer en masse penge ved at farve det selv.

Når det kommer til hårfarver til hjemmebrug, så er der stor forskel på kvaliteten fra mærke til mærke. Jeg bruger altid mærket Tints of Nature. Denne hårfarve er en kopi af Organic Colour Systemts, som er den hårfarve, som frisørerne benytter.

Jeg har prøvet en del mærker efterhånden, når det kommer til hårfarver. Efter flere år, der fandt jeg så mærket Tints of Nature. Og nu har jeg holdt fast i det mærke i lang tid. Nu køber jeg kun hårfarve fra det mærke.

Jeg køber altid hårfarve fra https://hair4all.dk/

Men det er ikke kun min hårfarve, som jeg køber hos dem. Jeg køber også engang imellem en af deres farvebomber. En farvebombe genopfrisker ens hårfarve, og samtidig giver den glans til ens hår og plejer ens hår. Denne bruger jeg mellem mine permanente hårfarver. Ved at bruge en farvebombe, så kan jeg lige strække det lidt med at farve mit hår.

Jeg handler hos Hair4all.dk, fordi de har et stort udvalg af produkter, så jeg kan købe flere af de hudpleje- og hårprodukter, som jeg bruger, samme sted fremfor at skulle ud og købe det flere forskellige steder. De har ofte gode tilbud, så jeg sparer tit gode penge, når jeg køber produkter hos dem.

Hair4all.dk er en webshop, der sælger produkter indenfor hårpleje og hudpleje. De sælger produkter til både kvinder, mænd samt børn. De fører nogen af de mest kendte mærker indenfor hårpleje og hudpleje. I finder blandt andet mærkerne Attitude by Trontveit, Babyliss Pro, d:fi, EOS, GHD, Kevin Murphy, Moroccainoil, Paul Mitchell, Redken, Schwarzkopf, Tigi og Gilette samt mange andre kendte mærker.

Heidi Nielsen