Charme, selvtillid og lækkert hår

Det var et tv-program engang i firserne, som omtalte netop de tre ting, og ja der er jo ikke meget, som har ændret sig siden. Det handler jo stadig om det, det eneste,  der i dag er anderledes, er, at vi i dag har så mange flere plejeprodukter, som vi kan benytte os af. Jeg holder selv en vikingestil med langt hår og et forholdsvist stort skæg, og jeg ved af erfaring, det er noget, som skal plejes, ellers kommer man hurtigt til at ligne en laps.

Gode råd fra familien

Jeg har, efter jeg gik all in på hår og skæg, måttet sande, at der er mange produkter på markedet, og det desværre ikke er alle, som lever op til det, som de lover. Så man skal undersøge markedet godt og grundigt, inden man kaster sig over de vilde indkøb, for produkterne er bestemt ikke billige.

Jeg spurgte min kone og min datter og, som min datter så pænt udtrykte det, jeg har jo ikke noget skæg, men jeg bruger http://dk-hairstyle.dk til at finde de produkter, som jeg synes lyder lækre, og som jeg godt kunne mig at bruge. Jeg var lykkelig for at slippe for at famle blind rundt i en jungle af produkter som hårlak og olie, samt plejesæber og børster uden at vide, hvad som jeg kunne benytte, uden at jeg lignede en komplet tosse.

Gode råd til skægget

Jeg satte mig stille og roligt og gav mig til at kigge på de forskellige produkter, som kunne have min interesse. Håret havde jeg nogenlunde styr på, og både min kone og min datter har skabet fuld af plejeprodukter, så der var altid lidt jeg kunne låne. Skægget derimod viste sig at være en lige så stor så stor udfordring, som håret skulle være. Men til mit store held, så kunne jeg uden problemer finde indtil flere artikler, som beskrev, hvad der skal til for at holde et skæg flot og velplejet. De havde også nogle gode links til sider, hvor jeg kunne få de produkter, som de omtalte, og selvfølgelig sæt til at groome og sikre skægget sad lige i skabet.

Det var bestemt ikke så lige til, som jeg troede, men godt vejledt og rådgivet af de forskellige artikler på bloggen, og kundeservice hos det firma, som de linker til, var det let at finde det, som jeg havde brug for, og det var bestemt en virkelig behagelig oplevelse at blive klog på pleje af skæg med mere. Det er jo med at se godt ud til enhver lejlighed.

Maya Dahl